Friday, December 6, 2013

SPM IS END

assalamualaikum..holaa! hello! hoi hoi dah lamakan kita tak buat blog..k fine selepas masuk mrsm paper stand for mrsm parit perak << see how we get name mrsm paper..dah memang  tak bukak dah blog ni...sekarang spm dah habis..hahahahaha (gelak cm orang gila ) memang arr macam seronok je bunyinye tapi bila dah melalui it soooooooooooooooooooo boring...dah nak jadi gila duduk rumah tidow lambt bagon lambat everyday tengok laptop..k mendap mendap..cukup lah intronye..now nak cite tentang mrsm parit..hahah exited exited nieee...





ehh nak mula dari mane dulu yee..hurmm hurmmm haaa about BIXERS  ehem ehem bixers yee bukan boxer okey..haa bixer stand for bilik enam..yess my loving room in mjsc paper..saye de lapan roomates tambah lagi  tiga vvip  jemputan khas..nyehnyeh ..

BIXER FOREVER



yeaaahhh itu die bixers now nak cakap tentang my class 4/501..jab eh eh letak gambar jub..kelas ni mmg pantang nmpk camera hovour jee  semuanye nyeh nyeh..
[
]
[
]

 gambar kelas

 raya 2013 

graduation day 2013

hurmm rase macam nak senaraikan pulak nama budak-budak kelas...

president : pa`an aka baby
vice president: ezian amylia
 fakih (penari kelas)
bashsyir(president LDP mesti kene takot gan die)
ibrahim(BWP ibadah ,lau bercakap msty berbunga bunga)
nasuha(diam-diam berisi baiii) 
izzah( i `m here)
atiqah( comel jerkk)
syikin(pndiam but pndai)
puteri aka putat(setiausaha BWP ,geourgeous , my homeroom)
nurin(tdow je dlm klas tp result die the best)
afiqah aka bedah(happy go lucky jek)
hasnah( pandai yorr)
shira( BWP akedemik ,my homeroom, lembut jek)
fatin aka gangster( baik borr)
nana(kecik kecik cili api)
azira aka rara (setiausaha kelas)
shahirah rozy aka askar (serius but i think you sbenarnya friendly) 
hasya (budak johor gadoh gan bashsyir time JDT lawan klate ,kecik molek)
nisa(BWP kebudayaan, pemurah friendly ramai adik)
raja azura( more secreat)
nik nadirah(comel,lemah lembut gila gila)
qila(cubemates,periuh kelas, dentist to be)
nabila(kadang kadang hot kadang comel jek)
shafrin(pengoda ,pandai)haha 
afiqah zaki(gadis melayu terakhir)
athirah aka angry bird ( senyum jerk)

haaa habis dahh ni laa member kelas 01..mintak maaf pada ssape lau terase ke tersinggung ke tercuit ke maaf yee .. ni bawah ni de video time jamuan akhir 01
                                     video       

lupa pulak nak cakap batch kte ni fisth batch mjsc parit ..we are pioneer we are legend ..the pioneer is the legend
doakan kami dapat straight A ..aminn

THE PIONEER THE LEGEND












♥terima kasih budak comel sekalian..datang kembali yawww♥